040 736 261
info@vrtnarstvograh.com

Pon - Pet od 8.00 do 19.00
Sobota od 8.00 do 13.00

Še vedno je maj za nas najlepši letni čas, ko v naših rastlinjakih cveti toliko različnega cvetja, da je veselje že samo priti na obisk, kaj šele po nakupih.

Vsako leto ponudimo bogat asortiman najrazličnejših balkonskih cvetlic – tako imamo nekaj stalnega asortimana, trudimo pa se, da vsako leto ponudimo tudi kaj novega.

Sodelujemo s priznanimi in uveljavljenimi vrtnarskimi podjetji, pri katerih vsako leto znova naročimo nove in kvalitetne sadike.

Cvetje nato v celoti vzgojimo samo, zato rastline kasneje nimajo težav, ko jih stranke odnesejo domov, saj so že popolnoma prilagojenje in utrjene na naše podnebne razmere.

Kakovost cvetja pa potrjujejo tudi kupci, ki se vsako leto znova zadovoljni vračajo v vrtnarijo z raznoraznimi pohvalami in zmagami – tudi na tekmovanjih najlepše okrašenih domov v občinah bivše Škofjeloške občine.

« 1 of 4 »

Po dolgi zimi in počitku, meseca marca znova odpremo vrata vrtnarije.

Takrat lahko pri nas srečate pisane trobentice, rigelčke oz. navadne marjetice, ranunkule, spomladi cvetoče trajnice,… različne aranžmaje, za popestritev in lep izgled naših domov.

Tudi jeseni so prava paša za oči najrazličnejše krizanteme – tako lončne kot tudi rezano cvetje.

Prav tako kot ostalo cvetje, tudi krizanteme vzgajamo sami v naših rastlinjakih. Poleg krizantem pa najdete tudi pisane mačehe, jesensko reso, hojhere, različne okrasne trave, že pripravljene jesenske aranžamaje, nasade za grobove, aranžmaje iz suhega in svežega cvetja.

Izdelujemo tudi suhe in sveže nagrobne in ostale aranžmaje. Za 1. november sprejemamo naročila, izbirate pa lahko tudi med že pripravljenimi aranžmaji.
Dolgo zimo pa si popestrimo z izdelovanjem različnih novoletnih dekoracij. Tako imamo vsako leto pestro izbiro adventnih venčkov in ostale dekoracije.
« 1 of 2 »