040 736 261
info@vrtnarstvograh.com

Pon - Pet od 8.00 do 19.00
Sobota od 8.00 do 13.00

O našem podjetju

Sva Aleš in Nina – majhno “družinsko” podjetje, ki se je z vrtnarjenjem začelo ukvarjati predvsem iz ljubezni do vseh cvetlic, ki nas razveseljujejo v poletnem času.

Kmalu pa je ta ljubezen prerastla – iz hobija je postal služba. Leta 2014 sva tako postavila prvi rastlinjak, kjer sva že naslednje leto ponudila prvo balkonsko cvetje.

Pokazalo se je, da so bile takratne kapacitete za vzgojo cvetja daleč od povpraševanja, zato sva počasi rastla in rasteva še danes.

Tako sva do 2017 postavila že tretji rastlinjak, ki so v glavnem namenjeni izključno vzgoji cvetlic, v spomladanskem času pa tudi vzgoji zelenjavnih sadik.

Poleg tega, da vzgajamo sadike cvetja in zelenjave pa v zadnjem času vse večji pomen dobiva tudi vzgoja zelenjave, ki jo ponujava tako končnim kupcem kot tudi gostilnam. Velik poudarek je tudi na vloženi zelenjavi in sadju – od marmelad do kislih kumaric.

Ker pa je ljubezen do cvetja še večja kot si lahko zamislite, z veseljem sprejemva tudi naročila parov za okrasitev njune poroke.

Vrtnarstvo GRAH

Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
pokličite nas na telefonsko številko

040 736 261or

Nam pišite